Luokittelematon

Lenkillä käyty pitkästä aikaa :)

25.11.2010, Satu

Mainio fiilis, lenkillä käytiin pitkästä aikaa, ei edes mitenkään pitkällä, 45min. mut silti tuo heti parempaa oloa kun tietää tehneensä edes jotain. Työkaverin kans tuli sovittua että vahditaan toinen toistemme syömisiä töissä ja yritetään yhdessä pudottaa painoa jos se motivois. Sovittiin ensimmäiseks tavoitteeks -2kg, tosi vähän mut tuleepahan nopeasti sit aika suunnitella seuraavaa, jos vaan sais itsestään tarpeeks irti.

Viikonloppuna olis kaverin luona pikkujoulunviettoa. 🙂  Tiedossa vähän herkuttelua, boolia, karaokee jne, eli hyvät kemut tulossa, I like. Ens viikonloppuna lähen risteilylle parin työkaverin kanssa, JEBOU. 🙂 Siinä on taas huippureissun merkit! :))

Tällä viikolla kuuluu työrintamallekin vähän uutta, hain ravintolapäällikön paikkaa Tampereelta. Ens viikolla olis haastattelu jos mua halutaan haastatella, jännää odotella mitä sieltä kuuluu. Soittelin siitä jo suoraan ennenku lähetin hakemuksen ja kyllä meidän kenttäpäällikkö kuulosti ainaki vähän siltä että mahdollisuus saattais olla. Mun nykyinen pomo on ihan varma että pääsen sinne mutta itse en halua ajatella niin. Tai oon ajatellu et pääsen mut myös että en pääse, ei mua sit ihan hirveesti harmita jos en pääse. Se luultavasti tarkoittaa sitä et tulossa olis jotain vielä parempaa. 🙂

Nooh näihin odottaviin tunnelmiin jää tämä viikko, ens viikostakin tulee mielenkiintoinen. Kävi miten kävi. 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *