Luokittelematon

Olo on jo tasoittunu ja vapaa vietetty

27.10.2010, Satu

Vähän jo ehti toivoa että olis ollu jotain muuta, kun vaan outoa oloa. Pitkästä aikaa oli sellainen olo, että olis voinu olla raskaana, mutta ei nyt ollu sit vielä aika. No nyt täytyy vaan keskittyä siihen laihdutukseen taas täysillä, kun edelleen se on jääny vähän vaisuks. Tai oon mä syöny aikalailla ruokavalion mukaan, mut en oo ehtiny lenkkeileen oikeastaan, tai sit on laiskotuttanu. Täytyy mennä taas lueskelee onnistumistarinoita netistä ja hankkia motivaatiota sekä vinkkejä.

http://pics.kuvaton.com/bshit/5years.jpg Tästä vois vähä saada motivaatioo.. ihmeen normaalin näköinen se on ollu keskimmäisessä kuvassa..

Tänää oli vapaapäivä ja se on menny vaan oleskellessa. Huomena aamuvuoro ja sit pitäis alkuillasta mennä ratsastaan piiiitkästä aikaa! Pari vuotta sitten kävin kertaalleen ratsastamassa muistaakseni ja sitä ennen joskus ala-asteikäisenä ratsastanu, en muista olisinko enää yläasteella ratsastanu. Eiköhän se ihan hyvin mee kuitenkin, eikös sekin oo vähän niinku pyörälläajo et ku sen kerran oppii niin kyllä se sit nopeesti palautuu kun vaan alkaa tekee. Vähän jännittää kyllä, mut oon kyllä enemmänkin innoissani!

Nyt tulee yksi lensi yli Marin pesän niin täytyy keskittyä siihen, joten palataan taas. Tuun varmaa kertoo sit miten ratsastus sujui 🙂


2 vastausta

  1. Satu sanoo:

    juu vähän olis 🙂 että on tervetullut heti kun on tullakseen 🙂

  2. Mari sanoo:

    joko teillä vauva kuumetta ilmassa? 🙂
    Aika motivaatio kuvan oot löytäny… 😀 en oo tiennykkään että se noin ruma nykyään on… 😀 Ihmis-sika 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *